Logo Villa Venus Romana
Follow us on TwitterFollow us on Facebook
Despre Hotel Villa Venus

Villa Venus este un boutique hotel de cinci stele din Deva, regal si luxos.
Villa Venus a fost meticulous restaurata si renovata, cu mult stil si fler, pe parcusul a patru ani, din 2005 pana in 2009. Hotelul este situat pe una dintre strazile istorice ale Devei, intr-o zona linistita, chiar in centrul orasului.
In apropiere se afla o importanta atractie istorica: faimoasa Cetate a Devei care dateaza din anul 1269. In imediata vecinatate a hotelului gasiti unele dintre cele mai bune baruri si restaurante din oras.
Oaspetii se simt ca acasa, motiv pentru care revin de fiecare data cu acelasi entuziasm. Camerele sunt decorate individual intr-o maniera eleganta si rafinata: somptuoase fara a fi opulente, generoase ca dimensiuni, calde si primitoare. Toate aceste atribute le transforma intr-un veritabil paradis al confortului.
Pentru momentele de relaxare, va invitam in gradina unde puteti alege intre terasa, foisor si Jacuzzi de exterior. Personalul dedicat si pasionat va sta in permanenta la dispozitie, pentru a se asigura ca va bucurati pe deplin de sederea dumneavoastra.

Restaurantul Breakfast este deschis intre orele 7-10:30.

Raspundem cu placere intrebarilor dumneavoastra. Pentru a ne contacta, click aici.

 
Strada Mihai Eminescu, Nr 16, DEVA, Romania, cod postal: 330030, Tel. +40 (254) 21 22 43
office@villavenus.ro