Logo Villa Venus Romana
Follow us on TwitterFollow us on Facebook

Informatiile furnizate de www.villavenus.ro, referitoare la hotelul Villa Venus si serviciile sale adiacente, sunt proprietatea exclusiva a hotelului Villa Venus. Prin accesarea, utilizarea, vizionarea, transmiterea sau stocarea oricaror informatii de pe acest site, sunteti de acord sa absolviti de orice responsabilitate hotelul Villa Venus si angajatii sau subcontractantii acestuia, in ceea ce priveste posibilele daune pe care dumneavoastra sau afacerea dumneavoastra le-ar putea suferi.Utilizarea in scopuri comerciale a continutului acestui site este strict interzisa, cu exceptia cazului in care aveti acordul nostru prealabil, in scris.

Villa Venus nu isi asuma responsabilitatea pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiei si a materialelor furnizate, exceptand cazul in care o greseala s- a produs intentionat sau din pricina neglijentei. Aceasta se refera la orice pierderi, costuri aditionale sau pagube de orice natura suferite in urma utilizarii informatiilor si materialelor prezente pe acest site.

Villa Venus nu are absolut nicio influenta asupra materialelor apartinand tertilor care fac referire la acest site. In consecinta, Villa Venus se distanteaza in mod clar de orice gen de astfel de materiale si refuza responsabilitatea pentru orice continut informativ furnizat de terti, cu exceptia situatiei in care avem cunostinta de continuturi ilegale, caz in care vom preveni vizitatorii acestui site cu privire la accesarea paginilor respective.

Design-ul, grafica, fotografiile si logo-ul prezente pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin hotelului Villa Venus. Orice multiplicare, copiere sau publicare a graficii, fotografiilor sau textelor prezentate pe acest site, nu este permisa fara acordul scris al proprietarului acestui site.

Prezentul disclaimer reprezinta parte integranta a paginii de internet de unde ati fost directionat catre site-ul Villa Venus. In cazul in care oricare dintre termenii si conditiile date vor fi declarate nule prin lege, restul termenilor si conditiilor vor ramane neschimbate.

 

 
Strada Mihai Eminescu, Nr 16, DEVA, Romania, cod postal: 330030, Tel. +40 (254) 21 22 43
office@villavenus.ro